Innerst i Hemnefjorden, godt vernet fra vær og vind, finner du Skogrand Camping. Heim kommune (fra 2020) - er en vakker kommune med mange muligheter for ferierende og friluftsinteresserte! Skogrand Camping er et fint utgangspunkt for et vellykket opphold, med kort vei til det meste! Hos oss er man velkommen med telt, campingvogn eller bobil - og vi har hytter og leiligheter som kan bestilles for korte eller lengre opphold.

 • VELKOMMEN TIL OSS

  Hos oss er man velkommen med telt, campingvogn eller bobil - og vi har hytter og leiligheter som kan bestilles for korte eller lengre opphold.

 • HYTTER / CABINS

  Vi tilbyr koselige hytter med enkel standard. Kontakt oss på tlf. +47 91923668 eller send mail direkte til oss fra denne siden.

 • OVERNATTING /LEILIGHETER KYRKSÆTERØRA

  Vi har 24 flotte ferieleiligheter til disposisjon. Leilighetene er topp moderne og med unik beliggenhet og utsikt. Alle leiligheter har bla kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og flatskjerm-TV.

 • RESEPSJON / MØTEROM

  Vi har en lekker resepsjon med møterom/selskapslokale til mindre grupper. Her kan man forhåndsbestille enkle varmretter, koldtbord eller møtemat. Vi har alle rettigheter. Kontakt oss på tlf. +47 91923668 eller send mail direkte til oss fra denne siden.

 • VASKEROM

  Skogrand Camping har to vaskerom hvor du finner vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommene er plassert på øvre og nedre platå.

 • SANITÆR / DUSJ / WC

  Egne sanitærbygg hvor det er dusj, WC, vaskemaskin og tørketrommel. Disse er plassert på øvre og nedre platå. Vi setter vår ære i å holde fellesområdene rene og freshe.

 • BILDER FRA SKOGRAND CAMPING

  HEIM KOMMUNE er en vakker kommune med mange muligheter for ferierende og friluftsinteresserte! Skogrand Camping er et fint utgangspunkt for et vellykket opphold, med kort vei til det meste.

 • FISKEMULIGHETER I FJORDEN

  Fjorden er full av fisk! Dette gjør et opphold på Skogrand Camping mer spennende og meningsfullt. Her kan du fiske fra båt eller brygge, gjøre opp fisken, grille den og spise den eller legge den i fryseren. Båt må forhåndsbestilles.

 • HEIM KOMMUNE BILDER

  HEIM KOMMUNE er den komplette feriekommune! Her finner du snødekte høyfjell, fiskevann, skjærgårder, fjorder, skogsstier, flo og fjære og blide mennesker som trives i kommunen sin!

 • HEIM KOMMUNE KART/MAP

  Det er enkelt å komme til Skogrand Camping. De fleste ankommer via E39 og da er det bare å svinge av mot Kyrksæterøra i krysset øst for Vinjeøra. Se på kartene her for veien videre fram.

Velkommen til Heim / Willkommen in der Gemeinde Heim

Produsert av M/P Media for Heim kommune. www.mp-media.no
Skogrand Camping befindet sich in Kyrksæterøra in der Gemeinde Heim, ca. 1,5 km vom Stadtzentrum entfernt.

 • KONTAKT / RESERVÉR

  Ta kontakt med oss og få nærmere informasjon, reservér plass og få et pristilbud på deres opphold hos oss. Tlf. +47 91923668 eller send mail direkte til oss på denne linken.

 • KONTAKTIEREN SIE UNS HIER

  Wenn Sie uns besuchen möchten, kontaktieren Sie uns bitte zwecks Reservierung oder Preisnachlass für einen längeren Auftenthalt unter Tel.:+47 91923668 oder E-mail (Kontakt)

HEIM KOMMUNE SKOGRAND CAMPING. Nye Heim kommune fra 2020 av Halsa, Snillfjord og Hemne kommuner.

Se hva som foregår i vår kommune!

Visit Heim

iHeim - Hva skjer i Heim

 

Følg oss også på Facebook og Instagram!

SKOGRAND CAMPING PÅ GOOGLE-KART